top of page

PAKKETTEN EN TARIEVEN

Focus op je eigen leven

€ 950,- VOOR 4 SESSIES

Bepalen van doelen op een professionele wijze

Bepalen van doelen op een professionele wijze is een van de meest populaire en succesvolle coaching programma's die ik momenteel aanbied. Jouw Bepalen van doelen op een professionele wijze, in groepssessies of individueel, is gebaseerd op de kennis, ervaring en strategieën die ik ontwikkeld heb gedurende mijn vele jaren als Life coach. Neem contact op voor meer informatie en reserveer jouw plekje in de sessie van vandaag.

Boek een sessie

€ 200,- PER UUR

Personal coaching

Via Wonderbaarlijk leven bied ik mijn klanten de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ze nodig hebben tegen de tarieven die passen binnen hun budget. Personal coaching is een goede optie voor iedereen, ongeacht of je voor de eerste keer samenwerkt met een Life coach of dit al geruime tijd doet. Boek je sessie vandaag en behaal de gewenste resultaten.

Boek een sessie

€ 800,- VOOR 4 SESSIES

Relatieadvies

Relatieadvies bij Wonderbaarlijk leven is een uniek coachingsprogramma. Ik begrijp het belang van rekening houden met de specifieke omstandigheden en behoeften van ieder persoon die bij mij komt aankloppen, zowel op het vlak van coaching als op vlak van budgetmogelijkheden. Dat is precies waarom ik mijn Relatieadvies-programma zo flexibel mogelijk houd. Bel me om de bal aan het rollen te brengen.

Boek een sessie
bottom of page