KUNST VAN HET GEBED

Christelijk intuïtief schilderen

WANNEER

 op afspraak of zie agenda

PRIJS

Groep: 40 € pp/2,5u

inclusief materiaal

vanaf 3 personen

Individueel: 50 €/1,5 u

HOE

- hartelijk welkom

- wandeling in de dreef

- christelijke meditatie, bijbelvers, evengelie van de dag...

- intuïtief schilderen

- moment om te delen

WAAR

STILTE-ATELIER

VITA CORDIS

Metsterenweg 125

3800 Sint-Truiden

0486/337018

​​​

of neem contact op met Kristien via 0486/337018

Wat is het?

Profetisch schilderen is een mooie en zachte manier om God te laten leven in ons en wij in Hem. Het is schilderen wat God jou laat zien, vanuit de inspiratie door de Heilige Geest, ook wel christelijk intuïtief schilderen genoemd. God is de meest creatieve persoon ter wereld, kijk naar de natuur, zand, planten, bloemen, dieren, koralen, sneeuw, wolken, kleuren, metalen, water, wol. Hij heeft het gemaakt. Ieder mens heeft creativiteit in zich want je bent gemaakt naar Zijn beeld. Ontdek hoe je hoort wat God zegt, wat Hij laat zien en hoe je dit kunt omzetten in een kunstwerk.

Hoe doe je dat?

We starten met een hartelijke verwelkoming en trekken even de natuur in om ons geestelijk en lichamelijk al wat te kunnen ontspannen. Het kan als deelmoment dienen waarbij we de mogelijkheid hebben om te vertellen waar we regelmatig tegenaan lopen zodat we God moeilijk kunnen ervaren in ons leven of wat het verbonden zijn met Hem nu net wel makkelijker maakt. We kunnen er niet altijd de vinger op leggen. Daarom is het samenkomen in een kleine, veilige groep met gelijkgestemde zielen zo heilzaam en kunnen we veel voor elkaar betekenen. Je kan de wandeling ook in stilte beleven.

We doen een geleide christelijke meditatie of gebed, gaan intuïtief schilderen en openen ons voor de helende werking van Gods Woord. Er ontstaat verruiming, verademing, verbondenheid en bevrijding die vaak niet met woorden te beschrijven is.

We hebben ook aandacht voor heel concrete, praktische eerst volgende stapjes in je dagelijks leven. Deze worden vaak vanzelf helder bij het afsluitend meditatief moment.


We moedigen elkaar aan.

Het doel is thuiskomen in jezelf, waar je je bemind mag weten, thuiskomen in het hart van God, onze oorsprong en ons einddoel.

Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Een open en ontvankelijk houding is fijn.
Zo kan het creatieve proces zich vanzelf in jou tot uitdrukking brengen.

 

 

 

 

 

 

KUNST VAN GEBED
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1