di 21 dec. | VITA CORDIS

MEISJESTRAJECT- groep

Meisjes van 14-18j die op zoek zijn naar zichzelf en hun plek in de wereld en relaties. Mogelijks staan ze op een wachtlijst voor andere professionele hulp of kunnen ze momenteel niet voltijds naar school. Een positief complementair of overbruggend traject naast gespecialiseerde hulp.
Tickets zijn niet te koop
MEISJESTRAJECT- groep

Tijd en locatie

21 dec. 13:00 – 15:30
VITA CORDIS, 3800 Sint-Truiden, België

Over het evenement

Vita Cordis staat voor kracht van het hart. “Wat je ooit te verduren  hebt gehad, kan nooit meer veranderen. Wel de manier waarop je het  meedraagt in je verdere leven” (Erna De Bruijn). Om dit te doen heb je  kracht nodig. Soms weet je niet meer waar te beginnen zoeken naar nieuwe  inspiratie en hoop. Kristien wil jongeren trage tijd en een rustige  ruimte aanbieden om op adem te komen.

Voor wie?

Meisjes  van 14-18j die op zoek zijn naar zichzelf en hun plek in de wereld en  relaties. Mogelijks staan ze op een wachtlijst voor andere professionele  hulp of kunnen ze momenteel niet voltijds naar school. Vita Cordis wil  een positief complementair of overbruggend traject aanbieden naast  gespecialiseerde hulp.

Doel?

Het accent ligt op het werken  met hoopvolle verhalen die kunnen helpen de weg te tonen van overleven  naar weer floreren. Creativiteit wordt ingezet om iets nieuws te kunnen  laten ontstaan. Het doel is de meisjes rustige ‘zijnstijd’ aan te bieden  en  samen wegen te zoeken naar het mooie en deugddoende.

Werkvorm?

Afgestemd  op de nood en de wensen van de jongere wordt er samen gekozen uit o.a.   wandelen, schilderen natuurervaring, beweging, stilte, kleien,  zingevingsgesprek, handwerk, poëzie, muziek, lectuur.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of contacteer me op kristiennouwen@outlook.com of 0486/337018

Deel dit evenement