Kind - ouder workshop

Omdat het fijn is

omdat het goed is

omdat het mooi is

omdat het authentiek is

omdat het zo weinig gebeurt, die echte tijd samen

omdat het gezond is

omdat het lief is

omdat het vrede geeft, en echte vreugde

omdat het een plekje verovert in het hart

 

Soms is er doordeweeks maar weinig tijd om samen met je kind te genieten. Vandaar deze creatieve schildersworkshop voor ouder en kind. Veel ouders kennen die behoefte om eens met één of meerdere kinderen samen iets te gaan doen. Schilderen met kinderen is superleuk! Gewoon om plezier te maken of om de band te versterken. Tijdens deze heerlijke namiddag proeven ouder (grootouder, peter, ...) en kind van schilderen in al zijn facetten maar tegelijkertijd ook van het enthousiasme dat kunst teweeg kan brengen. Schilderservaring is niet nodig.
Ook ideaal als communie- of verjaardagscadeautje van meter, peter, tante, nonkel, oma, ...

Ook voor kinderen die vaak van nature al heel intuïtief zijn, en daarom heel snel bij hun gevoel kunnen komen, is intuïtief schilderen een prettige uitingsvorm. Want ook kinderen kunnen stress ervaren, denk maar aan pesten, en het drukke hectische leven van tegenwoordig. Het 'emmertje' van kinderen loopt vaak ook over. Voor kinderen is het vaak prettig om creatief bezig te zijn, ze leren zich bewust of onbewust te uiten.

We starten met een kleine wandeling in de natuur om het alledaagse even van ons af te schudden. 
Na een beetje uitleg in het atelier gaan we aan de slag met een vrije keuze van het thema, denk hierbij bv. aan een thema dat heel goed bij het familie gevoel past. Er staat allerlei materiaal klaar oa. verf, potloden, doek, ... We werken direct op schildersdoek. Ieder op een eigen doek of samen op één groot doek. Wanneer het mooi weer is kan je ook buiten schilderen!

Tussendoor worden jullie verwend met een drankje en een hapje.

Er is plaats voor 4 duo's ( 1 ouder en 1 kind).

Wanneer

Woensdag van 13u30 - 16u

30 oktober, 20 november, 11 december

Prijs


€ 55,00 voor 1 volwassene met 1 kind
€ 15,00 voor 2de kind en € 25,00 voor 2de (groot)ouder

Waar

Vita Cordis Stilte-atelier
Metsterenweg 125
3800 Sint-Truiden

0486/337018

Inschrijven
20190413_140521 (2)
1/4