VENI CREATOR

 Wat verlangt gij? Joh 1,38

"Komt allen tot Mij die uitgeput zijt en onder lasten gebukt gaat, en Ik zal u rust en verlichting schenken."  Mt 12, 28

Christelijk
stilte-atelier

Ben jij ook op zoek naar nieuwe wegen, inzichten, energie en wil je God hierin een plaats geven? Wil jij je eigen creativiteit (weer) ontdekken en ben je benieuwd naar het beeld dat God in jouw hart legt? In mijn stilte-atelier begeleid ik je hierbij. Volwassenen met een creatieve nieuwsgierigheid kunnen een verdiepend schilder- en teken-traject volgen in groep. De stilte en de ontvankelijkheid voor wat God je wilt geven staat centraal. De focus ligt niet op het eindresultaat, wel op het loskomen van belemmeringen, blokkades en de vreugde van het (her-)vinden van wat er diep in je leeft.

Christelijke
Life coach

Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Leef je voluit? Of leef je op 'automatische piloot' en vraag je je regelmatig af of 'dit het dan is'?

Ik ben ervan overtuigd dat in ieder mens een schoonheid schuilt, die vanuit haar unieke, door God gegeven kracht, iets waardevols kan betekenen in deze wereld. Door op zoek te gaan naar datgene waarin God jou uniek heeft gemaakt en vervolgens van daaruit te leven, word je vanzelf vruchtbaar. Je mág 'jezelf zijn', omdat juist dát voor ontspanning en energie zorgt, waardoor je automatisch meer te bieden hebt aan anderen!

Christelijke
relatiecoach

Op het spoor komen van kleine dingen die je anders kan aanpakken hebben meestal grote positieve gevolgen! En wie wil er niet dichter naar elkaar toe blijven groeien?! Wil je vruchtbaarder zijn voor je partner, je kinderen, op het werk, voor God, ...?

Een uurtje investeren om je weer ten volle te kunnen verbinden met jezelf, met de anderen en met God maakt een wereld van verschil!

“ Word wie je bent en je zal de wereld in vuur en vlam zetten!”

Catharina van Siena