VITA CORDIS

 Leef meer vanuit het hart

Door (opnieuw) te luisteren naar jezelf/wat er diep in je leeft, helpt Vita Cordis je op een professionele manier om weer vitaler en krachtiger in het leven te staan.

Stilte-atelier

Ben jij ook op zoek naar nieuwe wegen, inzichten en energie? Wil jij je eigen creativiteit (weer) ontdekken? In mijn stilte-atelier begeleid ik je hierbij.

Volwassenen met een creatieve nieuwsgierigheid kunnen een intuïtief schilder- en teken-traject volgen in groep of individueel. De stilte staat centraal. De focus ligt niet op het eindresultaat, wel op het loskomen van belemmeringen, blokkades en het (her-)vinden van jouw eigen creativiteit, die zich zal weerspiegelen in jouw dagelijks leven.

Life coach

Life Coaching is heel geschikt voor je als je merkt dat je op sommige vlakken in je leven vast loopt, maar je voelt dat echte therapie niet nodig is. Je botst misschien op blokkades die ‘niet erg’ genoeg zijn voor therapie, maar toch wel aandacht zouden kunnen gebruiken. Dan is Life Coaching de ideale vorm voor jou.

Als coach versterk ik jouw kwaliteiten, bouw jouw zelfvertrouwen meer op en laat je ervaren welke mogelijkheden het leven jou kan bieden.

Stress en burn-out

Zonder stress leven is niet nodig, stress zet je namelijk ook aan tot actie, maar een te veel aan stress kan leiden tot een burn-out.Het ontneemt je jouw levensplezier. Intuïtief schilderen helpt je niet alleen te ontspannen maar geeft je ook inzicht in jezelf. Waardoor je gaat herkennen wanneer jij over je grenzen gaat. Je zal door regelmatig te gaan schilderen dichterbij je voelen gaan komen en dat is nu juist zo belangrijk om stress te voorkomen. Wanneer je beter de signalen van je lichaam herkent kan je ook gemakkelijker ernaar gaan handelen.

"Het beste wat je kan worden is jezelf"