Christelijke coaching

Merk je dat je op sommige vlakken in je leven vast loopt, maar je voelt dat echte therapie niet nodig is? Bots je misschien op blokkades die ‘niet erg’ genoeg zijn voor therapie, maar toch wel aandacht zouden kunnen gebruiken. Vind je het moeilijk om verworven inzichten om te zetten in concrete stappen naar verandering? Kan je wat hulp gebruiken in het brengen van balans tussen je werk, je gezin, je geloof? Zou je graag meer kunnen leven vanuit Gods kracht? Dan is christelijke Life coaching de ideale vorm voor jou.

 

Wat is een christelijke Life coach?

De christelijke Life coach biedt diezelfde begeleiding als een Life coach, maar weet zich daarbij geïnspireerd door het geloof in God, in Jezus Christus. Als  christelijke Life coach geloof ik dat jij op aarde bent met een doel en dat je geschapen bent door een liefdevolle God, die jou talenten en gaven heeft gegeven die je kunt inzetten om je doelen te bereiken. Als coach kijkt dus verder dan wat er zichtbaar is, maar staat wel met beide benen op de grond. Het gaat om jou, om jouw doelen, om het nu. Een christelijke Life coach is een professional, die niet alleen een vak geleerd heeft en zich voortdurend bijschoolt, maar ook iemand die effectief wil zijn en vertrouwelijkheid en ethiek essentieel acht.

 

 

 

 

 

Praktijkinfo

Afspraken kunnen gemaakt worden via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0486/33.70.18.

In een eerste gratis intake gesprek van 1u tot 1,5u tijdens de maand december kunnen we samen uw vraag verhelderen en kan je vrijblijvend kiezen of mijn aanbod aansluit bij uw verwachtingen.

Vanaf januari is het bedrag van een intake gesprek €50.

Een sessie duurt standaard 55 minuten en kost €65.

 

Wanneer je een reeks van 3 sessies of 6 sessies boekt, betaal je €60 per sessie.

Opgelet: gemaakte afspraken worden steeds aangerekend, tenzij deze minimum 48 uren op voorhand per mail of telefoon geannuleerd werden.

"Heel mooi, vond ik jouw uitleg over Moeder Maria, de dochter, de moeder en de bruid.  En ja, het waardig zijn, dat voelt ook zo bevredigend en rustgevend.  Ik kan nog meer vertellen, maar vooral dat het mij enorm deugd heeft gedaan."

T.A.