20180914_084910%20(1)_edited.jpg

Life coaching

Heb jij het al ooit eens meegemaakt dat je jouw diepste wens of verlangen hebt kunnen beleven voordat je het hebt kunnen verwezenlijken? Dat is wat er tijdens mijn coachingsessies gebeurde én deze vreugdevolle ervaring wil ik graag doorgeven!

Ervaar je worstelingen op persoonlijk gebied doordat je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, geen goede balans in leven en werk hebt, met angst leeft, een burn-out dreigt, niet tegen stress kunt of jezelf afvraagt wat de zin van alles is, dan kan een personal coach of life coach voor jou de aangewezen hulp zijn.

 

Doel van coaching

Het gaat bij coaching om jouw ontwikkeling. Heel persoonlijk dus. Jij, als coachee, staat centraal. De coaching moet dus bij jou passen: bij jouw persoonlijke vragen, problemen en wensen. Ontwikkeling is een doel, dat jij bereikt. Jij gaat aan de slag. De coach helpt “alleen maar”. Tijdelijk, maar wel met een duurzaam effect.

Samenwerking tussen coachee en coach

Als coachee bepaal je aanvankelijk zelf welke onderwerpen worden besproken. De coach denkt wel mee, doet voorstellen, voelt mee, vraagt door en dergelijke. Zo kom je samen uit bij relevante vragen en doelen. Een goede coach zorgt ervoor dat je op nieuwe ideeën komt, dat je nieuwe moed vat en tot concrete stappen over kunt gaan. Als coachee werk je mee door openhartig en eerlijk te vertellen over wat er in je omgaat en ook door serieus aan de slag te gaan met het zetten van concrete stappen. Het begint vaak met kleine stappen. Experimenten, die later kunnen uitgroeien tot een volledig nieuwe gedragsstijl, een volledig nieuwe werkkring, of een radicale wending in je relatie.

" Wil jij ook meer jezelf kunnen worden?"

20200817_183023_edited_edited.jpg