banner over mezelf juist.png

Mijn passie is het leven zelf: mensen, natuur, stilte, zingeving, kunst, gelukkig zijn!

OPLEIDINGEN

Meester in de Beeldende kunsten, schilderkunst.

Master in de Godsdienstwetenschappen.

Life coach

Beeldend coach/ Creatieve therapie

Relatiecoach

Pastorale coach

VORMING

12 jaar leerkracht godsdienst in SO

Burn-out

HSP

MIJN HART LIGT BIJ

* mensen en hun ontwikkeling

* mijn gezin

* schilderen

* zaaien, stekken, verzorgen, genieten, oogsten: mijn rozen- en moestuin

* de overtuiging dat ieder mens waardevol is en talenten heeft

STILTE

Stilte opzoeken is niet makkelijk, maar wel noodzakelijk, om contact te maken met de stroom aan emoties en gedachten die door je heen gaan. Het maakt je ontvankelijk.

Je zal getroffen worden door de fenomenale verbondenheid die ontstaat met andere mensen.

Uiteindelijk kunnen we alleen in vrede vooruitgang maken. Die vrede moet beginnen in het hart van elke mens. Stilte brengt tot rust en schept ruimte voor vrede in jezelf en in de wereld.

Niemand kan iets hebben tegen stilte en vrede. Het zijn katalysatoren om je te verbinden, horizontaal en verticaal.

Eigenlijk is het een vorm van zorgzaamheid voor jezelf en de samenleving.

WANDELEN-NATUUR

Wandelen maakt je open en creatief. Je komt sneller tot de essentie. De omgeving kan je ook aan het denken zetten.

De helende werking van natuur op je gezondheid, wordt bevestigd door recente studies, o.a. van de Hasseltse universiteit.  Vertoeven in de natuur brengt je bij innerlijke stilte, voorkomt en geneest stresssymptomen.

CREATIE

Creatief zijn haalt je uit het denken. Door te doen kom je in beweging. Denk bijvoorbeeld aan tekenen, schilderen, kleien. Deze werkvormen zijn bedoeld als metafoor, een uitdrukking van wat zich van binnen afspeelt. Door te creëren ontstaat balans tussen gevoel en verstand. Je wordt je bewust van wat onbewust speelt, dat leidt tot inzicht en beweging.  Op een ontspannen en speelse manier ervaar je bewustwording en persoonlijke groei.

1/10

"Van begin tot het einde, heb je me op mijn gemak gesteld, in de juiste richting begeleid, ben je in je eigen rust gebleven, heb je me mooie inzichten gegeven,..."

Alev

"Ik vind heel jouw aanpak super!"

"Kristien is een lieve coach waar je terecht kan met al je hersenspinsels. Ze oordeelt niet en dat maakt dat je je onmiddellijk op je gemak voelt en je gedachten echt kan uitspreken. Dank je wel voor alles."

Olga Cermelj

"Wanneer je bij Kristien binnenkomt, sijpelt de rust binnen. Al snel ben je de drukke dag al vergeten en weerlegt zij je focus naar jezelf! Stilstaan bij jezelf, het chaotische helpen ordenen, tips om dat ook zelf te kunnen in het dagelijkse leven... Je komt er tot rust, je kan er dat stukje van jezelf vinden dat je misschien nog niet kende..."

Katrijn Festraets