20200703_193126 (1).jpg

verlangen naar...

 

      verandering

                             vruchtbaarheid

thuiskomen

           terugvinden wat verloren was

                       je ware zelf

WANDELEN

INSPIREREND VERHAAL

INTUÏTIEF SCHILDEREN

20200812_111420 (1).jpg

Tijdens deze (afzonderlijk te volgen) workshops intuïtief schilderen tasten we onze verlangens af naar heelwording, vruchtbaarheid, verandering, thuiskomen, terugvinden wat verloren was, en je ware zelf op een creatieve manier. De vraag of wij slagen in ons leven, hangt af van de manier waarop wij naar onszelf kijken. De beelden die een mens in zich draagt, drukken een stempel op zijn leven. Ze maken hem ziek of gezond. In de Klassieke Oudheid was het vertellen van verhalen zelfs de eigenlijke vorm van therapie. Ook in de verzameling sprookjes Duizend-en-een-nacht moet de prinses zolang sprookjes vertellen, totdat de zieke prins wordt genezen.

 

We werken met een verhaal en wat ons erin aanspreekt laten we tijdens een kleine wandeling bezinken. In het stilte-atelier gaan we aan de slag met datgene wat ons is bijgebleven. Je gaat jezelf op een nieuwe manier ervaren en bekijken. Na deze reeks ga je met veel vreugde én een schat aan persoonlijke werkjes naar huis!

 

Voor wie?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die op een creatieve manier aan de slag wil met wat er van binnen speelt. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen. Het gaat in deze workshops vooral om het proces dat je ervaart door op een andere en creatieve manier naar jezelf te kijken.

Wanneer?

Zie agenda of op aanvraag

Wat kost het?

De workshops kosten € 60,00/ 2u30.

Dit is inclusief alle materialen.
 

Waar?

 

Vita Cordis Stilte-atelier
Metsterenweg 125
3800 Sint-Truiden