Verlangen naar...

In dit verdiepingstraject tasten we onze verlangens af naar heelwording, vruchtbaarheid, verandering, thuiskomen, terugvinden wat verloren was, en je ware zelf op een creatieve en intuïtieve manier. De vraag of wij slagen in ons leven, hangt af van de manier waarop wij naar onszelf kijken. De beelden die een mens in zich draagt, drukken een stempel op zijn leven. Ze maken hem ziek of gezond. In de Klassieke Oudheid was het vertellen van verhalen zelfs de eigenlijke vorm van therapie. Ook in de verzameling sprookjes Duizend-en-een-nacht moet de prinses zolang sprookjes vertellen, totdat de zieke prins wordt genezen.

 

We werken met een verhaal en wat ons erin aanspreekt laten we tijdens een kleine wandeling bezinken. In het stilte-atelier gaan we aan de slag met datgene wat ons is bijgebleven. Je gaat jezelf op een nieuwe manier ervaren en bekijken. Na deze reeks ga je met veel vreugde én een schat aan persoonlijke werkjes naar huis!

 

Voor wie?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die op een creatieve manier aan de slag wil met wat er van binnen speelt. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen. Het gaat in deze workshops vooral om het proces dat je ervaart door op een andere en creatieve manier naar jezelf te kijken.

Wanneer?

Zaterdag van 10u - 12u30

26 januari: Verlangen naar heelwording

23 februari: Verlangen naar vruchtbaarheid

23 maart: Verlangen naar verandering

27 april: Verlangen naar thuiskomen

25 mei: Verlangen naar terugvinden wat verloren was

29 juni: Verlangen naar je ware zelf

Wat kost het?

De workshops kosten € 50,00/ 2u30.

Dit is inclusief verf, acrylpapier, consumpties en gebruik van alle materialen. Exclusief doek!
Indien je een 6 beurtenkaart neemt betaal je € 285 en krijg je een groot linnen doek van 60x80 cm. Of je kiest voor 2 kleine doekjes. Vrijheid is blijheid!

 

Waar?

 

Vita Cordis Stilte-atelier
Metsterenweg 125
3800 Sint-Truiden