STILTE-ATELIER  rust door wandelen en intuïtief schilderen

20200812_111420 (1).jpg

workshops

Een keuze aan ontspannende én verdiepende thema's om intuïtief te schilderen of te kleien in een kleine groep. Je kan er ook zelf eentje aanvragen.

20200703_203441%20(1)_edited.jpg

workshops op maat

Zin om met familie, vrienden of collega's eens creatief aan de slag te gaan? Vraag dan gerust een workshop aan, net zoals deze 3 drie dames!

20200131_113730.jpg

1-op-1 sessie

Zit je momenteel in een moeilijke fase in je leven, heb je te maken met verlies, verdriet, boosheid, frustratie, angsten of wil je inzicht rond een bepaald thema. Dan begeleid ik je hiermee op een veilige en rustige manier.

Ben jij ook op zoek naar nieuwe wegen, inzichten, energie en meer vrijheid? Wil jij je eigen creativiteit (weer) ontdekken? Ervaar je veel stress omwille van je hoogsensitiviteit, chronische vermoeidheid, de drukte op je werk of in je gezin, zit je in een burn-out, depressie of ben je herstellende van een ziekte,...of ben je gewoon graag creatief en wil je lief zijn voor jezelf en oa. oude patronen veranderen?

 

In mijn stilte-atelier begeleid ik je hierbij. Volwassenen met een creatieve nieuwsgierigheid kunnen een verdiepend schilder- en teken-traject volgen in groep of individueel. De stilte en de ontvankelijkheid voor wat jouw intuïtie je wilt geven staat centraal. De focus ligt niet op het eindresultaat, wel op het loskomen van belemmeringen, blokkades en de vreugde van het (her-)vinden van wat er diep in je leeft en je gegeven is.

Het Stilte-atelier begint steeds met een stille wandeling van 2 km door de dreef bij het kasteeldomein van Nonnemielen, waar ieder de stilte van de omgeving op zich kan laten inwerken. Vanuit het wandelen en de  stilte ervaar je meer rust en ontstaat er ruimte voor creativiteit, inzicht en ontspanning. Daarna gaan we intuïtief aan de slag in het atelier.

Kom ontspannen, ontdekken en laat je verrassen door de kracht van de stilte.

De stilte helpt je te verbinden, de stilte doet je innerlijke stromen.

Door de creativiteit te stimuleren komen talenten tot bloei, worden mensen actief, wordt het isolement opgeheven en komt het gevoel van eigenwaarde terug. Alles om mensen zelf weer de regie over hun eigen leven te laten oppakken. Doordat de stilte onderling in het atelier wordt bewaard, blijft niet alleen ieders privacy gerespecteerd, maar kan de verfrissende kracht van de stilte zijn werk in je doen.

We werken in kleine groep, max. 3 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer het weer het toelaat kunnen we ook buiten aan de slag!​

Houd de agenda regelmatig in het oog, misschien zit er voor jou wel iets tussen!

TARIEF

* Groepsworkshop: 60 euro pp./2,5u  inclusief materiaal

* 1-op-1 sessie: 75 euro/1,5u   inclusief materiaal