STILTE-ATELIER

Ben jij ook op zoek naar nieuwe wegen, inzichten, energie en wil je God hierin een plaats geven? Wil jij je eigen creativiteit (weer) ontdekken en ben je benieuwd naar het beeld dat God in jouw hart legt?

 

In mijn stilte-atelier begeleid ik je hierbij. Volwassenen met een creatieve nieuwsgierigheid kunnen een verdiepend schilder- en teken-traject volgen in groep of individueel. De stilte en de ontvankelijkheid voor wat God je wilt geven staat centraal. De focus ligt niet op het eindresultaat, wel op het loskomen van belemmeringen, blokkades en de vreugde van het (her-)vinden van wat er diep in je leeft en je gegeven is.

Het Stilte-atelier van Vita Cordis heeft allerhande workshops en trajecten. Allen beginnen ze met een stille wandeling van 2 km door de dreef bij het kasteeldomein van Nonnemielen, waar ieder de stilte van de omgeving op zich kan laten inwerken. Daarna geven we letterlijk vorm aan stil leven. Vanuit het wandelen en de  stilte ervaar je meer rust en ontstaat er ruimte voor creativiteit. Het stille beeld vertalen we op een eigen wijze in een schilderij of tekening.

Kom ontspannen, ontdekken en laat je verrassen door de kracht van de stilte.

De stilte helpt je te verbinden, de stilte doet je innerlijke stromen.

 

Door de creativiteit te stimuleren komen talenten tot bloei, worden mensen actief, wordt het isolement opgeheven en komt het gevoel van eigenwaarde terug. Alles om mensen zelf weer de regie over hun eigen leven te laten oppakken. Doordat de stilte onderling in het atelier wordt bewaard, blijft niet alleen ieders privacy gerespecteerd, maar kan de verfrissende kracht van de stilte zijn werk in je doen.

We werken in kleine groep, max. 4 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer het weer het toelaat kunnen we ook buiten aan de slag!​

Neem een kijkje naar ons aanbod, misschien zit er voor jou wel iets tussen!

STA OP EN SCHITTER!
Spiritueel omgaan met depressie
WORTELEN
meer houvast vinden in je leven
OMGAAN MET EMOTIES
Depressieve gevoelens, angst, minderwaardigheid en droefheid
STRESS EN BURN-OUT
Grenzen, balans en energie
VRIJ & INTUITIEF SCHILDEREN
Thuiskomen bij jezelf
KIND-OUDER WORKSHOP
Samen genieten
VERLANGEN NAAR..
De helende werking van verhalen
EEN-OP-EEN SESSIE
Inzicht om weer verder te gaan
WORKSHOP OP MAAT
Samen met vrienden, familie, bedrijf,...
Show More

Hoe kan creativiteit mij helpen me beter te voelen?

Moet ik creatief zijn om de workshop te kunnen volgen?

Moet ik alle workshops van een reeks volgen?

Vaak gestelde vragen..