natuurWorkshop-schilderen-in-Unesco-Glob

Workshop op maat

Workshop ‘op maat’

Ben je op zoek naar een gezellig dagje uit met familie of  gewoon “quality time” met je eigen vrienden? Kom dan met z’n allen een dag of dagdeel schilderen.
Je kunt kiezen om allemaal een eigen doek te maken of om met elkaar één groot doek te maken. Gezamenlijk aan een project werken is verbindend en geeft stof tot denken, reflecteren en doen. Je beleeft een leuke dag en hebt een mooi aandenken om mee naar huis te nemen!

 

Werken met handen, hart en hoofd

Tijdens een workshop ga je niet alleen creatief aan de slag gaat, maar je leert elkaar ook op een andere manier kennen. Door te werken met je verbeelding krijg je toegang tot je onderbewuste en ontdek je kanten van jezelf en van de ander die je niet kende. Je onderbewuste is een schatkamer waarin talenten, dromen en kwaliteiten verborgen liggen. Door je bewust te worden van al deze schatten kun je ze gaan gebruiken en de onderlinge band versterken.

Bedrijven en organisaties

Organisaties en bedrijven kunnen de workshop inzetten voor teambuilding of teamuitjes. Ook klanten van een instelling kunnen een workshop volgen. Bijvoorbeeld mantelzorgers, leden van een patiëntenvereniging of senioren.

Prijs

Vanaf € 45 per persoon