Christelijke workshop op maat

Christelijke workshop ‘op maat’

Het is mogelijk om een workshop ‘op maat’ te volgen. Dat kan een workshop biddend tekenen of schilderen zijn of werken rond een thema of verhaal. Leuk voor bijvoorbeeld een groep collega’s, vrienden en/of familie. Ook voor organisaties en instellingen zijn de workshops uitermate geschikt. Gezamenlijk aan een project werken is verbindend en geeft stof tot denken, reflecteren en doen.

Werken met handen, hart en hoofd

Tijdens een workshop ga je niet alleen creatief aan de slag gaat, maar je leert elkaar ook op een andere manier kennen. Door te werken met je verbeelding krijg je toegang tot je onderbewuste en ontdek je kanten van jezelf en van de ander die je niet kende. Je onderbewuste is een schatkamer waarin talenten, dromen en kwaliteiten verborgen liggen. Door je bewust te worden van al deze schatten kun je ze gaan gebruiken en de onderlinge band versterken. Het valt me ook op dat men geraakt wordt door de ervaring van de werking van Gods Geest.

Bedrijven en organisaties

 

Organisaties en bedrijven kunnen de workshop inzetten voor teambuilding of teamuitjes.

Waarom een workshop ‘op maat’?

  • De workshop wordt helemaal aangepast aan jullie wensen. Materiaal en onderwerp zijn bespreekbaar.

  • Je gaat creatief aan de slag, maar je staat ook stil bij hoe je zelf in elkaar zit en hoe de relatie met de ander is.

  • Het creatieve deel is een middel om een gesprek op gang te brengen, ervaringen uit te wisselen en elkaar op een betekenisvolle manier te leren kennen.

  • Een workshop is geschikt vanaf 2 personen maar ook voor grotere groepen.

 

Voorbeelden

  • Gezamenlijk een schilderij maken.

  • kleine schilderijtjes die één groot werk vormen


Een workshop ‘op maat’ gemaakt:

De prijs van een workshop ‘op maat’ is afhankelijk van o.a. het aantal personen en de voorbereidende werkzaamheden. Na een oriënterend gesprek over jullie wensen en mijn mogelijkheden maak ik een vrijblijvende offerte.

Heb je eens zin om onder elkaar je geloof te beleven en te verdiepen op een stille, veilige én creatieve manier? Aarzel niet om contact op te nemen en jouw wens voor te stellen, dan zoeken we samen naar een manier om er een onvergetelijke ontmoeting van te maken!

Prijs

Vanaf 45 euro p.p.