Stilte-atelier

Het schilderen vanuit jezelf wordt ook intuïtief schilderen genoemd. Intuïtief schilderen is even stilstaan om te luisteren wat er in jou (hart) leeft.

 

Om je hoofd leeg te maken, starten we met een wandeling, een visualisatie of een inspirerend verhaal. Hierna zet je een penseel op het schildersdoek en laat je ontstaan wat er op dat moment is. Je maakt een intuïtief schilderij. Dit schilderij weerspiegelt de verlangens, kwaliteiten en blokkades van de schilder.

Door te schilderen vanuit jezelf kom je tot inzicht, omdat je tijdens het schilderen bewust bezig bent met wat er in jou speelt. Bij het schilderen vanuit jezelf kunnen emoties vrijkomen, die nu de ruimte mogen krijgen. Dit geeft rust, ruimte en energie.

Wil jij:

  • je hart laten spreken

  • aan jezelf werken zonder diepgaande gesprekken

  • even tijd voor jezelf vrijmaken

  • rust in je hoofd of

  • bezig zijn zonder dat iets moet

 

dan is intuïtief schilderen zeker iets voor jou!

17875073479890871.jpg
17875073479890871.jpg

Individueel

Zit je momenteel in een moeilijke fase in je leven, heb je te maken met verlies, verdriet, boosheid, frustratie, angsten of wil je inzicht rond een bepaald thema. Dan begeleid ik je hiermee op een veilige en rustige manier.

In groep

Voor meer zelfvertrouwen, ontspanning én vitaliteit: een keuze aan ontspannende én verdiepende thema's om intuïtief te schilderen of te kleien in een kleine groep vanaf 2 personen.

 

Wil je graag schilderen in je eigen bubbel? Geef maar een seintje!

 

20200812_111420%20(1)_edited.jpg

Creativiteit is de stroom waarlangs emoties zich van binnen naar buiten kunnen bewegen. Hierdoor kom gestolde energie terug in beweging en kan het leven weer stromen.

"Wanneer je bij Kristien binnenkomt, sijpelt de rust binnen. Al snel ben je de drukke dag al vergeten en weerlegt zij je focus naar jezelf! Stilstaan bij jezelf, het chaotische helpen ordenen, tips om dat ook zelf te kunnen in het dagelijkse leven... Je komt er tot rust, je kan er dat stukje van jezelf vinden dat je misschien nog niet kende..."

— Katrijn, 44jaar

"Ik vind heel jouw aanpak super!"

— Alev, 43jaar

"Kristien is een lieve coach waar je terecht kan met al je hersenspinsels. Ze oordeelt niet en dat maakt dat je je onmiddellijk op je gemak voelt en je gedachten echt kan uitspreken. Dank je wel voor alles."

— Olga Cermejl, 46 jaar

Hoi Kristien,
ik wou jou gewoon heel erg bedanken voor die laatste schilderssessie samen!
Sindsdien schilder ik regelmatig. Het trekt niet altijd op iets, maar het is zo fijn om mijn intuïtie en creativiteit te volgen en gewoon te doen.
Dus bedankt om mij op weg te zetten en  tot een volgende sessie!

— Eva, 29jaar